Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Erik ten Hag haalt bezem door United-selectie’

Erik ten Hag is bij Manchester United al bezig met het nieuwe seizoen. Acht spelers van ‘The Mancunians’ mogelijk namelijk gaan uitkijken naar een nieuwe werkgever. Hier maakt het medium ‘Manchester Evening News’ melding van.

Volgens de krant wil Ten Hag dat de club de bezem ‘meedogenloos’ door de huidige selectie haalt. Onder de spelers die permanent mogen vertrekken bevinden zich een aantal grote namen als Harry Maguire, Anthony Martial en Jadon Sancho.

Maguire (30) werd in 2019 voor 87 miljoen euro overgenomen van Leicester City en is ook dit seizoen formeel nog aanvoerder van United, ondanks het feit dat hij al lang geen zicht meer heeft op een basisplaats. Hij zou komende zomer verkocht moeten worden, net als Brandon Williams, Alex Telles, Eric Bailly, Dean Henderson en Martial.

Ook de toekomst van Jadon Sancho op Old Trafford is hoogst onzeker, zo weet de krant. ‘Het geduld van Ten Hag met hem is aan het opraken’, schrijft de krant. Ook vleugelspelers Anthony Elanga en Facundo Pellistri zouden mogen uitzien naar een andere werkgever, maar dat zou op huurbasis moeten gebeuren omdat Ten Hag in hen nog wel een toekomst zou zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *