Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Joseph Oosting wordt de nieuwe trainer van FC Twente’

Joseph Oosting lijkt hard op weg te zijn naar FC Twente om daar trainer Ron Jans op te volgen. Beide kampen zijn namelijk met elkaar in gesprek en de verwachting is dat het tot een akkoord gaat komen.

Aanvankelijk zette Twente in op de komst van Peter Bosz, maar de absolute droomkandidaat gaf aan nu nog niet de beslissing voor Twente te willen nemen omdat hij hoopt op een grotere club, zo gaf hij maandagavond bij Rondo al aan.

Twente schakelde snel door en opende de gesprekken met RKC Waalwijk-trainer Oosting, die al langer op het lijstje in Enschede staat. Helemaal rond is het nog niet, maar de verwachting is dat de 51-jarige Emmenaar binnenkort zal tekenen in de Grolsch Veste, aldus bronnen rond de club.

Met Oosting kiest Twente voor een trainer die bij RKC met minimale middelen het maximale gepresteerd heeft. Die club eindigde vorig seizoen op de tiende plaats in de Eredivisie en staat nu achtste. Degradatie is al lang geen zorg meer in Waalwijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *