Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Chelsea wil Antonio Conte terughalen’

Antonio Conte zou kunnen terugkeren als manager van Chelsea. Hier maakt het medium The Independent melding van. Hij werd een week geleden nog ontslagen bij Tottenham Hotspur.

De geruchtenmolen draait inmiddels op volle toeren bij The Blues: Julian Nagelsmann zou als topkandidaat gelden, maar Luis Enrique hield ook al gesprekken met de club. Frank Lampard zou dicht bij een interim-functie zijn om het seizoen af te maken bij de Londenaren.

Conte is sinds 2006 hoofdtrainer en heeft een palmares waar je u tegen zegt. De temperamentvolle trainer stond al aan het roer bij Atalanta, Juventus, de nationale ploeg van Italië en Tottenham. Ook was Conte manager van Chelsea tussen 2016 en 2018.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *