Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘José Mourinho krijgt exorbitante aanbieding uit Saudi-Arabië’

José Mourinho kan flink gaan cashen in Saudi-Arabië. De oefenmeester heeft namelijk twee aanbiedingen op zak. Hier maakt het medium Corriere dello Sport melding van.

Wat opvallend is, is dat Mourinho zijn functie zelf mag kiezen. De Portugees kan naar verluidt kiezen voor een hereniging met Ronaldo, met wie hij bij Real Madrid samenwerkte. Hij wordt dan de nieuwe trainer van Al Nassr. De andere keuze die Mourinho heeft, is het bondscoachschap van Saudi-Arabië. Volgens het Italiaanse medium kan de oefenmeester een salarisstrookje van 120 miljoen euro per jaar tegemoet zien.

Er zou al contact met Mourinho zijn geweest. De trainer neemt de keuzes naar verluidt in overweging. In het contract van Mourinho kan een clausule worden opgenomen, die het voor de trainer mogelijk maakt om de samenwerking na één jaar te beëindigen. Ook kan zijn verbintenis automatisch met één jaar verlengd worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *