Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Mats Seuntjes in de belangstelling van FC Twente’

Volgens het medium ESPN wordt Joseph Oosting de nieuwe trainer van FC Twente. Momenteel is hij eindverantwoordelijke bij RKC Waalwijk.

Joseph Oosting doet het fantastisch, een van de weinige trainers op dit moment die veel van systeem kan wisselen met de ploeg die hij heeft. Hij past ook in de omgeving van Enschede, omdat het in Tukkerland wel iets anders werken is”, zegt oud-trainer Robert Maaskant bij Voetbalpraat op ESPN. “Twente heeft een goed elftal met breedte. Sadílek is lang geblesseerd geweest, maar wordt makkelijk opgevangen. Stel dat er een leegloop komt, maakt hij dan een goede keuze?”

Bij RKC liggen de verwachtingen vanzelfsprekend lager dan in Twente. “Oosting komt nu in een andere fase terecht. Hij zal meer moeten en meer wedstrijden winnen waarin hij de favoriet is”, zegt Kees Kwakman.

Gevraagd wordt of Oosting een speler mee moet nemen naar Twente. De naam van Mats Seuntjens valt. “Seuntjens kan overal meedoen. Hij kon ook naar AZ, maar dat werd tegengehouden door Fortuna Sittard. Ik weet zeker dat hij ook bij Twente bijzondere dingen kan doen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *