Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Bayern-duo op de vuist na nederlaag tegen City’

Bayern Munchen ging gisteren in de Champions League met 3-0 onderuit bij Manchester City. En volgens het medium BILD zouden Sadio Mané en Leroy Sané het met elkaar aan de stok hebben gekregen.

Het Duitse medium pakt groot uit en kopt met ‘klappen in de Bayern-kleedkamer’. De gemoederen tussen Mané en Sané zouden zo hoog zijn opgelopen, dat de twee slaags raakten. De Senegalees was naar verluidt niet te spreken hoe hij binnen de lijnen werd toegesproken door zijn ploeggenoot. In de kleedkamer haalde Mané uit en raakte hij Sané op de lip, klinkt het.

De kemphanen moesten uit elkaar worden gehaald door teamgenoten en Sané is uit de kleedkamer gestuurd, om ervoor te zorgen dat het niet nog verder uit de hand liep. Ooggetuigen melden aan BILD dat aan het gezicht van Sané te zien was dat hij toegetakeld was. Het medium heeft Bayern om een reactie gevraagd, maar deze bleef uit. Der Rekordmeister wilde ook niet ingaan op mogelijke consequenties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *