Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Feyenoord zonder twijfel beste team van Nederland’

AS Roma-trainer José Mourinho is lovend over Feyenoord. Hij vindt het namelijk zonder twijfel het beste team uit de Nederlandse competitie. Vanavond gaat hij op bezoek bij de Rotterdammers in het treffen voor de Europa League.

Mourinho vindt in ieder geval niet dat zij het beste team zijn op dit moment. “Het is duidelijk dat wij niet de beste zijn in Italië. Ook niet in de Europa League, maar we kunnen hem nog steeds winnen. Wij hebben een goede balans en onze spelers kunnen dit soort wedstrijden spelen.”

Over de fans van de Rotterdammers wil Mourinho zich niet uitlaten. “Ik ben niet in staat om daar heel veel over na te denken. Mensen moeten wel op een veilige manier het stadion kunnen bereiken natuurlijk. Op het veld heb ik geen enkel probleem met een vijandige sfeer.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *