Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Barcelona neemt middenvelder over van Manchester City’

FC Barcelona zal zich op korte termijn gaan versterken met Manchester City-middenvelder Ilkay Gundogan. Hier maakt het medium SPORT melding van.

Hij beschikt bij City over een aflopend contract, waardoor Barcelona hem na dit seizoen transfervrij overneemt. Hij tekent voor twee seizoenen, plus een optie voor een extra seizoen, in Catalonië, klinkt het. Naar verluidt gaat Gündogan twaalf miljoen euro per seizoen opstrijken bij de huidige koploper van La Liga. Dat is opvallend, aangezien Barcelona aan meerdere spelers heeft gevraagd akkoord te gaan met een salarisverlaging.

De clubleiding van Barcelona voerde donderdag gesprekken met Ihan Gündogan, de oom en belangenbehartiger van de City-middenvelder. Daarin zijn de laatste plooien gladgestreken, waardoor het enkel wachten is tot de handtekeningen op papier worden gezet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *