Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Bayern Munchen wil nu alweer af van Sadio Mané’

Sadio Mané kan deze zomer alweer uitkijken naar een nieuwe club. Hier maken Duitse media vandaag melding van. Afgelopen zomer trok hij van Liverpool naar Bayern Munchen maar erg succesvol is het niet te noemen. Na de verloren Champions League-wedstrijd tegen Manchester City (3-0) verspeelde hij zijn laatste krediet door ploeggenoot Leroy Sané een klap te geven.

Volgens de Duitse tak van Sky heeft Mané zijn langste tijd bij Bayern München gehad. De nieuwe trainer Thomas Tuchel geeft de voorkeur aan een ander type aanvaller en is bereid mee te werken aan een vertrek. ‘Liverpool heeft de tweelingbroer van Mané naar München gestuurd’, zou een veelgehoorde grap zijn binnen Bayern.

Mané zat afgelopen weekend een disciplinaire schorsing uit tegen TSG Hoffenheim (1-1) en kreeg ook een boete van Bayern. Het zou gaan om een bedrag van meer dan 300 duizend euro. Het is volgens Sky de hoogste boete die ooit is uitgedeeld door de Duitse grootmacht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *