Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Chelsea start gesprekken met Mauricio Pochettino’

Chelsea is de gesprekken gestart met Mauricio Pochettino. Hij moet de nieuwe manager worden van de Londenaren die er een momenteel een potje van maken. Hier maakt het medium Sky Sports melding van.

Chelsea heeft eerder dit seizoen Thomas Tuchel en Graham Potter ontslagen als managers. Voor volgend seizoen is de clubleiding op zoek naar een trainer die de club weer de juiste richting op kan duwen. Pochettino staat daarbij op een shortlist en met hem zijn de eerste gesprekken nu al gevoerd.

Pochettino hoopt komende zomer weer aan de slag te gaan. De oud-trainer van clubs als Tottenham Hotspur en Paris Saint-Germain is inmiddels een klein jaar werkloos. Eerder heeft hij verschillende clubs afgewezen, maar de kans is groot dat hij na dit seizoen weer terugkeert aan de zijlijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *