Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Europese top vecht om handtekening Bart Verbruggen’

De Jonge Nederlandse doelman Bart Verbruggen heeft de clubs voor het uitkiezen. Momenteel maakt hij furore in het doel bij het Belgische Anderlecht. Naar verluidt zijn Manchester United, Chelsea, Liverpool en Bayern Munchen voor hem in de markt.

Volgens TEAMtalk heeft Chelsea-keeperstrainer Ben Roberts een Conference League-wedstrijd tegen AZ bijgewoond. De Londense club overweegt daarmee in te spelen op het mogelijke vertrek van Édouard Mendy. Het contract van de Senegalees loopt nog door tot medio 2025, maar de clubleiding overweegt deze zomer al te cashen.

Verbruggen maakt een stormachtige ontwikkeling door. De twintigjarige doelman veroverde dit seizoen een basisplaats bij Anderlecht en is sindsdien onomstreden. Hij behoorde zelfs al tot de selectie van het Nederlands elftal onder bondscoach Ronald Koeman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *