Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Balotelli komt nu zelf met heerlijke anekdote over Mourinho

Mario Balotelli komt al heel zijn loopbaan in het nieuws met mooie anekdotes. Maar nu heeft hijzelf ook een mooi verhaal over trainer José Mourinho. Ze werkten samen bij Internazionale en hadden niet altijd een geweldige band.

“Hij is niet makkelijk in de omgang, net als ik”, vertelt de spits van FC Sion in de podcast Muschio Selvaggio. “Voor de reis naar Catania kregen we ruzie in de bus die ons naar het vliegveld bracht. Hij dwong me om uit te stappen en met een auto terug naar huis te gaan.” Balotelli speelde die uitwedstrijd niet mee, vanwege de beslissing van zijn trainer.

Mourinho is zelf jaren na de samenwerking met Balotelli altijd positief over zijn spits. De trainer vertelt vaak dat hij een boek kan schrijven over de samenwerking met de Italiaan. Het tweetal kreeg eerder de lachers van de voetbalwereld op hun hand met het verhaal waarin Balotelli direct na rust zijn tweede gele kaart in een wedstrijd kreeg. Dit terwijl Mourinho vijftien minuten lang op hem had ingepraat dat hij dat niet moest doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *