Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Voorkeursclub bekend van Jude Bellingham’

Jude Bellingham zou Borussia Dortmund willen verlaten voor Real Madrid. Volgens trainer Harry Redkanpp is dit namelijk zijn droomclub. En ‘De Koninklijke’ heeft een grote interesse in de Engelse middenvelder.

Jude Bellingham wil zijn carrière graag voortzetten bij Real Madrid. Althans, dat beweert Harry Redknapp. Het is geen geheim dat De Koninklijke de Borussia Dortmund-middenvelder wil inlijven.

Dortmund verlangt naar verluidt zo’n 150 miljoen euro voor de negentienjarige Engelsman. Vooralsnog lijkt Real samen met Manchester City de enige club die een dergelijk bedrag kan en wil ophoesten. Redknapp claimt in de podcast Beyond the Pitch dat Bellingham naar Madrid wil. “Ik heb van een bron die heel, heel dicht bij Bellingham staat, gehoord dat hij graag naar Real Madrid wil.”

De voormalig manager van onder meer Tottenham Hotspur vertelt dat naast Real en City ook Liverpool en Chelsea nog strijden om de handtekening van Bellingham. Diverse bronnen meldden onlangs al dat The Reds zich teruggetrokken hebben. Manager Jürgen Klopp bevestigde dit, door te stellen dat Liverpool financieel niet bij machte is om meer dan honderd miljoen euro uit te geven aan een speler.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *