Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Tahith Chong loopt zware blessure op’

Tahith Chong is gisteren met een brancard van het veld gedragen in de wedstrijd tussen Birmingham City en Coventry City. Hij verliet het stadion op krukken en is naar het ziekenhuis gegaan om foto’s te maken.

In Birmingham raakte het voormalig Feyenoord-talent na ruim een uur geblesseerd na een stevige tackle van Jake Bidwell. Chong schreeuwde het meteen uit van de pijn, waarna hij een langdurige blessurebehandeling onderging. Uiteindelijk werd hij per brancard afgevoerd.

Chong (23) is naar het ziekenhuis gebracht voor nader onderzoek. Het gaat volgens manager John Eustace van Birmingham City om een kuitblessure, maar het moet nog blijken hoe groot de schade daadwerkelijk is. De kans is in ieder geval groot dat hij dit seizoen niet meer in actie komt.

In september keerde Chong terug bij Birmingham City, dat hem definitief overnam van Manchester United. Hij speelde sindsdien alle wedstrijden voor de club uit het Championship.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *