Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘FC Barcelona staat open voor zomerse transfer van Ansu Fati’

FC Barcelona zou deze zomer niet onwelwillend staan tegenover een vertrek van aanvaller Ansu Fati. Hier maakt het Spaanse medium SPORT melding van.

Hij kwam als een komeet bij Barcelona en nam het heilige rugnummer tien over toen Lionel Messi vertrok. Dat de Spanjaard talentvol is staat vast, maar sinds de meerdere, langdurige blessures komt hij steeds minder in de plannen van Xavi voor.

SPORT meldt nu dat Barcelona zelfs overweegt om Fati te laten gaan. Volgens het medium zou Jorge Mendes, de zaakwaarnemer van de aanvaller, de clubleiding ervan hebben verzekerd dat hij minimaal zeventig miljoen euro in het laadje kan brengen met de verkoop van één van zijn sierpaardjes. Er zou voornamelijk interessen zijn uit de Premier League.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *