Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Leeds United deelt bonus uit van drie miljoen bij handhaving’

Mocht Leeds United zich weten te handhaven in de Premier League dan kan manager Sam Allardyce rekenen op een bonus van drie miljoen pond. Hier maakt het Engelse medium The Times melding van.

Allardyce zou sowieso een salaris krijgen van zo’n 500.000 pond, omgerekend rond de 570.000 euro. Mocht hij dus in de Premier League blijven met Leeds United, dan komt daar nog eens een smak geld van 2,5 miljoen pond bovenop. Naar verwachting wordt de komst van Allardyce woensdagochtend bekendgemaakt. Gemiddeld levert een seizoen in de Premier League een club rond de honderd miljoen pond op.

Leeds bivakkeert op dit moment vlak boven de degradatiestreep. Op doelsaldo blijven ze de nummer achttien Nottingham Forest nog net voor. Ook de nummer zestien Leicester City heeft dertig punten, maar hun doelsaldo is ook beter dan dat van Leeds. De nieuwe ploeg van Allardyce wacht wel een loodzwaar programma met duels tegen Manchester City, Newcastle United, West Ham United en Tottenham Hotspur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *