Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

PSG schorst Lionel Messi voor twee weken

Paris Saint-Germain heeft haar sterspeler Lionel Messi voor twee weken geschorst vanwege een trip naar Saoedi-Arabië. Hier maakt het medium RMC Sport melding van.

De aanvaller heeft met het land een sponsorcontract, waarin staat dat hij Saoedi-Arabië moet bezoeken. Aangezien hij bij Paris Saint-Germain in eerste instantie een vrije dag had, besloot hij de trip op dinsdag te plannen. De club besloot deze vrije dag echter in te trekken toen de Franse topclub pijnlijk met 1-3 onderuitging tegen Lorient.

Messi vond het echter geen reden om in Frankrijk te blijven en werd dan ook in Saoedi-Arabië gespot. Dit was tegen het zere been van Paris Saint-Germain dat achter de schermen in gesprek ging over een gepaste straf. Naar verluidt zal het gaan om een schorsing van twee weken, waarmee het een statement hoopt af te geven.

Mochten de Franse media het bij het juiste eind hebben dan mist Messi de wedstrijden tegen Troyes en AC Ajaccio. Met een puntenverschil van 5 punten lijkt Paris Saint-Germain ook dit seizoen het kampioenschap naar zich toe te trekken. Olympique Marseille bezet voorlopig de tweede plaats in de Franse competitie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *