Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Jude Bellingham speelt volgend seizoen voor Real Madrid’

Volgens het Spaanse medium MARCA speelt Jude Bellingham volgend seizoen in het shirt van Real Madrid. De Engelse middenvelder van Borussia Dortmund zou namelijk op het punt om daar een contract te ondertekenen.

Het zou niet lang meer duren of Bellingham en Real Madrid komen naar buiten met het nieuws. De Spaanse topclub is al een tijdje aan het onderhandelen met Borussia Dortmund en lijken op weg naar een akkoord te zijn. De laatste update was dat Dortmund 140 miljoen euro wil, Real zou niet verder willen gaan dan 120 miljoen euro. Met een paar extra bonusjes hier en daar moet dat gat wel te overbruggen zijn.

Dortmund betaalde in 2020 ongeveer 25 miljoen euro voor Bellingham. Hij kwam over van zijn jeugdclub Birmingham City. In Duitsland groeide hij uit tot een van de meest begeerde spelers op de transfermarkt. Liverpool en Manchester City waren bijvoorbeeld ook geïnteresseerd en hadden meer dan 100 miljoen euro over voor de 19-jarige middenvelder. Bellingham zelf had altijd een voorkeur voor Real Madrid. Hij zou zelfs al een mondeling akkoord hebben met de Madrilenen. Het is wachten op de officiële mededeling. Bellingham wordt bij Real gezien als belangrijk onderdeel van het toekomstige middenveld. Samen met Aurélien Tchouaméni en Eduardo Camavinga kan Real jaren vooruit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *