Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Advies aan Messi: ‘Ga niet terug naar FC Barcelona’

Voormalig Real Madrid-speler Guti zou Lionel Messi adviseren om deze zomer niet terug te keren bij FC Barcelona. De Argentijnse wereldkampioen leeft in onmin met zijn club Paris Saint-Germain en lijkt te gaan vertrekken.

De toekomst van Messi is sinds het doorsijpelen van de breuk tussen club en speler onderwerp van gesprek, zo ook in Spanje uiteraard. Volgens Guti doet de 35-jarige middenvelder er goed aan om een andere keuze te maken. “Als ik Messi was, zou ik niet terugkeren naar Barcelona”, aldus de voormalig technicus van de Koninklijke in gesprek met El Chiringuito.

“Hij heeft daar alles gewonnen wat er te winnen valt”, vervolgt Guti. “De uitdaging is momenteel gewoon te groot. Met of zonder Messi, dit Barcelona zal de Champions League niet winnen.” De Catalanen dreigen vanwege de vermeende fraudezaak zelfs uitgesloten te worden van deelname aan het miljardenbal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *