Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Wout Weghorst bezig aan laatste maanden bij Manchester United’

Wout Weghorst zou bezig zijn aan zijn laatste maanden als speler van Manchester United. Verschillende Engelse media weten dit namelijk te melden.

Hij maakte in januari van dit jaar de overstap naar United, waar hij in zijn beginperiode veel complimenten kreeg vanwege zijn tomeloze inzet. De Nederlander verloor uiteindelijk wel zijn basisplaats, mede ook omdat collega-aanvaller Anthony Martial terugkeerde van een blessure.

De laatste weken kiest Erik ten Hag steeds minder vaak voor Weghorst in de basis. De 21-voudig international, die na dertien duels nog altijd wacht op zijn eerste Premier League-treffer, heeft geen optie of verplichting tot koop in zijn huurcontract. United zal dus moeten onderhandelen met Burnley, mocht het hem definitief over willen nemen. Volgens Manchester Evening News is dat niet gebeurd en gaat dat ook niet meer gebeuren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *