Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘José Mourinho in beeld bij Paris Saint-Germain’

José Mourinho is in beeld om de nieuwe trainer te worden van Paris Saint-Germain. Hier maakt het medium RMC Sport melding van. Momenteel is hij de eindverantwoordelijke bij het Italiaanse AS Roma.

De Franse topclub wil graag ooit een Champions League winnen en ziet de succescoach als de ideale opvolger van Galtier. Campos en Mourinho kennen elkaar al sinds hun studententijd in Portugal en de bestuurder denkt dat de tweevoudig winnaar van de Champions League met FC Porto en Internazionale de beste kandidaat is. Zaakwaarnemer Mendes en Campos zouden al vergevorderd zijn in de onderhandelingen.

Bij AS Roma heeft Mourinho het erg naar zijn zin, alleen wil de Portugees graag naar een club toe die dichter bij zijn ambities ligt. Vorig jaar won The Special One nog de Conference League ten koste van Feyenoord en dit jaar staat de ploeg in de halve finale van de Europa League. Gezien de middelen wordt het volgens de coach lastig om meer uit dit elftal te halen en lijkt een stap hogerop zeer reëel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *