Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Wout Weghorst maakt overstap naar Nederlandse topclub’

Wout Weghorst lijkt bezig aan zijn laatste maanden als speler van Manchester United. En het zou zomaar kunnen dat de toekomst van de aanvaller in de Eredivisie ligt.

Zo vinden de journalisten Mike Verweij en Valentijn Driessen van De Telegraaf dat PSV beter voor Weghorst kan gaan, dan voor de genoemde Tobias Lauritsen van Sparta. “Als je een garantie op doelpunten wil, dan moet je Weghorst halen. Je hebt Luuk de Jong nog en ze willen dan Lauritsen. Ik weet niet wat er dan met De Jong gaat gebeuren, maar als je dan kiest voor een lange spits die kopsterk is en veel kan bewerkstelligen in de zestien, dan zou ik voor Weghorst gaan”, zegt Driessen in de podcast Kick-off.

“Hij was bij AZ al bijna topscorer van Nederland, is inmiddels wel gelouterd en vaste international geworden. Ik denk dat hij niet zou misstaan bij PSV.” Ook zou Feyenoord aan Weghorst kunnen gaan denken als Santiago Giménez vertrekt. “Ik weet niet of hij zelf terug wil naar Nederland. Maar als Feyenoord en PSV de Champions League halen is het natuurlijk geweldig om daarin te verschijnen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *