Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Aston Villa doet Marco Asensio een aanbieding’

Real Madrid-speler Marco Asensio heeft een aanbod opzak van het Engelse Aston Villa. Hier maakt het medium The Athletic melding van. Hij staat sinds 2015 bij Real Madrid onder contract en heeft het uitstekend naar zijn zin bij de Spaanse topclub.

Aan het einde van het seizoen loopt zijn contract echter af, waarbij het de vraag is of het clubbestuur nog met hem wil verlengen. Hoewel Asensio ervoor lijkt open te staan, zinspeelt Real Madrid op een afscheid.

De Engelse club houdt de situatie rondom Asensio nauwlettend in te gaten, want door zijn transfervrije status kan het een financieel aantrekkelijke deal sluiten. Niet alleen heeft het de mogelijkheid om geld te besparen, ook haalt het met de aanvaller in een klap een speler in huis met veel ervaring en kwaliteiten.

Het is volgens de media de komende maanden allereerst afwachten wat Real Madrid gaat beslissen. Wanneer de club hem laat gaan dan zou Asensio interesse hebben in een overstap naar de Premier League en zou Aston Villa in beeld komen. De komende weken richt hij zich op de afsluiting van het seizoen, waarbij onder meer de tweede halve finale in de Champions League op het programma staat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *