Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Erik ten Hag wil uitpakken met komst van Bart Verbruggen’

Erik ten Hag wil deze zomer uitpakken met de komst van de Nederlandse doelman Bart Verbruggen. Hij zou namelijk grote twijfels hebben over de huidige doelman David de Gea. Hij maakte de laatste tijd nogal wat blunders voor Manchester United.

Verbruggen is in het afgelopen seizoen als een komeet gekomen en doorgebroken bij RSC Anderlecht. Ten Hag haalde tot dusver in de vorm van Tyrell Malacia, Lisandro Martínez, Antony, Christian Eriksen en Wout Weghorst al vijf spelers met een Nederland-verleden naar Old Trafford.

Verbruggen (20) maakt een stormachtige ontwikkeling door. De twintigjarige doelman veroverde dit seizoen een basisplaats bij Anderlecht en is sindsdien onomstreden. Hij behoorde zelfs al tot de selectie van het Nederlands elftal onder bondscoach Ronald Koeman.

Anderlecht is er niet in geslaagd om de Belgische play-offs te bereiken. Dat kan nauwelijks op het conto van Verbruggen worden geschreven. In 37 officiële wedstrijden hield de Nederlandse doelman dertien keer de nul en hij is uitgegroeid tot een spaarzaam lichtpuntje in Brussel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *