Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Liverpool lonkt voor Teun Koopmeiners’

Een zomerse toptransfer lonkt voor Teun Koopmeiners. Volgens het Italiaanse medium Il Corriere dello Sport wil Liverpool namelijk voor hem doorpakken. Momenteel speelt hij zijn wedstrijden voor Atalanta Bergamo.

‘The Reds’ zijn bezig aan een teleurstellend seizoen, al blijft een Champions League-ticket nog altijd mogelijk. De clubleiding is dan ook voornemens om deze zomer een aantal maatregelen door te voeren binnen de selectie. Vooral versterking van het middenveld staat hoog op het wensenlijstje.

De naam van Ryan Gravenberch (Bayern München) valt regelmatig, maar een landgenoot blijkt óók een serieuze optie. Volgens de Italiaanse sportkrant heeft Liverpool zelfs al een eerste stap in de goede richting gezet. De middenvelder van Atalanta Bergamo staat er goed op bij de technische leiding op Anfield.

Ook Juventus en Napoli zien in hem een potentiële aanwinst. Atalanta Bergamo wil Koopmeiners echter alleen verkopen voor een transfersom ‘ruim boven de waardering van 35 tot veertig miljoen euro’. Daarmee dreigt hij onbetaalbaar te worden voor andere Serie A-clubs, maar Liverpool zou wel een serieuze optie zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *