Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Drie Premier League-clubs azen op Sheraldo Becker’

Een mooie zomerse transfer lonkt voor Sheraldo Becker. West Ham United, Fulham en Burnley azen namelijk op zijn handtekening. Hier maakt de Duitse journalist Florian Pettenberg melding van. Momenteel maakt de aanvaller furore bij het Duitse Union Berlin.

Er zouden naar verluidt echter nog meer gegadigden zijn voor Becker, die wel een flinke transfersom moet opleveren. Union zou een bedrag van tussen de vijftien en twintig miljoen euro willen zien voor Becker.

Becker is dit seizoen op dreef voor de Bundesligaclub en kwam al tot elf doelpunten. Maar niet alleen met goals is de aanvaller van waarde, de buitenspeler was ook al zevenmaal aangeven. Becker speelde eerder in de jeugd van Ajax en voor clubs als PEC Zwolle en ADO Den Haag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *