Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Positieve update rondom Donny van de Beek

Volgens Manchester United gaat het de goede kant op met Donny van de Beek. Vanwege een knieblessure ligt hij er al sinds januari uit. Die liep hij op in een duel met oud-Feyenoorder Marcos Senesi.

Na een geslaagde operatie eerder dit seizoen, heeft Van de Beek inmiddels toestemming gekregen om het gras op te gaan met een aantal trainers. Op de velden van Carrington moet de middenvelder de stap maken naar een definitieve comeback tussen de lijnen. Daarbij richt men zich dus op volgend seizoen.

Het is twijfelachtig of Van de Beek nog in actie komt voor Manchester United. De Nederlander heeft in drie jaar tijd geen basisplaats afgedwongen en dus is de kans reëel dat beide partijen aansturen op een zomers afscheid. Van concrete interesse lijkt nog geen sprake, al is zijn naam wel geopperd bij Ajax en Internazionale.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *