Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Erik ten Hag meldt zich bij PSG voor Neymar’

Manchester United onderzoekt momenteel de mogelijkheden om Neymar naar de Premier League te halen. Hier maakt de Franse sportkrant L’Équipe melding van.

Vertegenwoordigers van United zouden al in gesprek zijn met Paris Saint-Germain én met het management van het Braziliaanse transfertarget van de Engelsen. Naar verluidt gaat het om een huurdeal en is de aankomende Ligue 1-kampioen bereid om mee te werken aan een potje handjeklap.

Het bovengenoemde medium meldt dat Ten Hag zeer geïnteresseerd is in het binnenhalen van Neymar. Hij zou Casemiro zelfs de opdracht hebben gegeven om contact op te nemen met zijn ploeggenoot bij de Goddelijke Kanaries. Overigens zijn The Red Devils volgens L’Équipe niet de enige partij die naar de 31-jarige aanvaller hengelen, maar is de nummer vier van de Premier League wel verreweg het meest concreet.

Dat PSG een uitgaande transfer, al dan niet op huurbasis, ziet zitten is niet zo heel verwonderlijk. Neymar overlegt dit seizoen cijfers die niet tippen aan zijn prestaties uit het verleden en bovendien verdient de Braziliaan een godsvermogen in het Parc des Princes (naar verluidt veertig miljoen euro op jaarbasis). Er is bijna geen andere club in de voetbalwereld die dit op kan hoesten en bovendien ligt de international van de Seleçao nog tot medio 2025 vast in Parijs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *