Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Daley Blind heeft geen toekomst meer bij Bayern’

Daley Blind zal gaan vertrekken bij Bayern Munchen. De verdediger heeft geen toekomst langer bij de Duitse kampioen. Hier maakt de Italiaanse transferbaas Fabrizio Romano melding van.

“Ergens in de aankomende weken vertrekt Blind bij Bayern”, schrijft de Italiaan op Twitter. “Onder Thomas Tuchel heeft hij eigenlijk geen kans gehad en nu gaat hij op zoek naar een nieuwe hoofdstuk. Het is klaar: Blind is transfervrij op te pikken.”

De vaste international van het Nederlands elftal begon het seizoen in de Johan Cruijff ArenA bij Ajax, maar daar clashte hij met de inmiddels ontslagen trainer Alfred Schreuder. Zijn contract werd ontbonden, waarna Der Rekordmeister hem inlijfde. Het is echter algemeen bekend dat ook het Spaanse Real Sociedad en het Belgische Royal Antwerp FC voor hem in de markt zijn. Welke club op dit moment de beste papieren heeft om hem vast te leggen is echter onbekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *