Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Mark Flekken verruilt Freiburg voor Brentford’

Doelman Mark Flekken verruilt zo goed als zeker SC Freiburg voor een avontuur bij Brentford. Hier maakt het Duitse medium Kicker melding van.

Klemens Hartenbach, de technisch directeur van Freiburg, gaf al toe dat het er naar uitzag dat Flekken de club zou gaan verlaten. Bij Sky Sports plaatste de beleidsbepaler nog wel een kanttekening: de handtekeningen waren nog niet gezet, dus officeel was er nog niets.

Brentford betaalt volgens Kicker dertien miljoen euro om Flekken over te nemen. De oud-doelman van VVV-Venlo, Achen en Greuther Fürth en Duisburg, die in 2018 nog twee miljoen euro kostte. Flekken levert de Bundesliga-club in totaal een winst van zo’n elf miljoen euro op. De viervoudig international van het Nederlands elftal lijkt na het huidige seizoen snel zijn contract tekenen. Voor hoeveel jaar dat zal zijn, is niet bekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *