Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Karim Benzema krijgt aanbod van 400 miljoen voor twee jaar’

De toekomst van Karim Benzema ligt misschien wel in Saoedi-Arabië. Volgens de Italiaanse transferbaas Fabrizio Romano staat de aanvaller van Real Madrid er nadrukkelijk in de belangstelling van een club.

Hij speelt al sinds de zomer van 2009 in Madrid en veroverde met zijn club onder meer 4 keer het landskampioenschap, vijfmaal de Champions League en 3 keer de Spaanse beker. Hoewel hij eerder aangaf dat hij graag nog een seizoen bij Real Madrid wilde blijven spelen, lijken de zaken inmiddels te zijn veranderd.

Benzema zou namelijk een lucratief bod uit Saoedi-Arabië hebben ontvangen, waarbij hij in de nadagen van zijn loopbaan veel geld kan verdienen. Het zou gaan om een bedrag van 400 miljoen euro dat hij in 2 jaar op zijn rekening zou kunnen bijschrijven. Inmiddels zou de centrumspits serieus overwegen om hierop in te gaan.

De Spaanse grootmacht zou afweten van de interesse en hopen dat Benzema nog een jaar in Spanje wil blijven spelen, maar houdt naar verluidt rekening met zijn vertrek. De Franse voetballer heeft een aflopend contract, al stelt AS dat Real Madrid de mogelijkheid heeft om eenzijdig met een jaar te verlengen.

Ronaldo in Saoedi-Arabië
Mocht Benzema in Saoedi-Arabië terechtkomen, dan komt hij zijn oud-teamgenoot Cristiano Ronaldo tegen. De Portugees speelt voor Al-Nassr. Ook Lionel Messi wordt al een tijdlang in verband gebracht met een overstap naar het land. De Argentijn houdt voorlopig in het midden waar zijn toekomst ligt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *