Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Liverpool wil toeslaan voor Mickey van de Ven’

Mickey van de Ven staat voor een waanzinnige transfer. Het Engelse Liverpool wil namelijk voor hem toeslaan. Momenteel maakt hij furore in de Bundeliga als mandekker van VFL Wolfsburg.

Dat The Reds nu aan lijken te kloppen voor Van de Ven heeft mogelijk ook te maken met Jörg Schmadtke, die onlangs door Liverpool is aangesteld als sportief directeur. De Duitser kwam over van Wolfsburg en plukte Van den Ven eerder ook al weg bij FC Volendam. Er zijn echter nog geen concrete biedingen gedaan en ook hebben er nog geen gesprekken plaatsgevonden. Wel verwacht de Duitse krant dat het spoedig zal gebeuren. Wil Liverpool daadwerkelijk zaken doen dan zal het zeker een bedrag van veertig miljoen euro op tafel moeten leggen.

Van de Ven is niet de enige kandidaat, ook de Kroaat Josko Gvardiol staat hoog op verlanglijstje van manager Jürgen Klopp. Zijn werkgever RB Leipzig zit echter hoog in de boom met een transfersom van negentig miljoen euro zodat de Kroaat voorlopig onhaalbaar lijkt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *