Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

OFFICIEEL: Lionel Messi vertrekt bij Paris Saint-Germain

Lionel Messi vertrekt deze zomer transfervrij bij Paris Saint-Germain. Dit heeft trainer Christophe Galtier gisteren laten weten op een persconferentie.

Tegen Clermont zal Messi voor het laatst in actie komen voor PSG. “Ik heb het voorrecht gehad om met de beste speler in de geschiedenis van het voetbal te werken. Zaterdag is zijn laatste wedstrijd in het Parc des Princes”, bevestigt Galtier. Een vertrek van Messi hing al geruime tijd in de lucht. FC Barcelona, Inter Miami en Al-Hilal hengelen naar de handtekening van de aanvaller.

“Ik hoop dat hij zaterdag op de best mogelijke manier wordt ontvangen”, vervolgt Galtier. “Het eerste seizoen moest hij zich aanpassen, het was zijn eerste seizoen buiten Barcelona. Dit jaar was hij belangrijk en altijd aanwezig op de trainingen. De kritiek op hem is niet terecht. In een seizoen met een WK heeft hij ongelooflijke statistieken. Hij heeft altijd in dienst van het team gespeeld. Ik herhaal: het was een voorrecht om hem te begeleiden.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *