Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Karim Benzema bereikt akkoord met nieuwe club’

Karim Benzema gaat spelen voor Al Ittihad. Hier maakt de Italiaanse transferbaas Fabrizio Romano melding van. Hij zou een contract hebben getekend tot medio 2025 met een optie voor nog een jaar.

Eerder meldde Romano al dat Benzema aanstaande woensdag waarschijnlijk wordt aangekondigd. Maandag liet de transferkenner weten dat de gestopte international van Frankrijk een groot aantal documenten heeft getekend en waarschijnlijk wordt vastgelegd tot de zomer van 2025 door Al Ittihad. “Karim neemt afscheid van de Madrid-fans en vliegt dan naar Saoedi-Arabië”, schrijft de Italiaan op Twitter.

Na veertien jaar voetballen voor Real Madrid is er een einde gekomen aan het tijdperk bij De Koninklijke. Benzema droeg 647 keer het shirt van de veelvoudig Champions League-winnaar en scoorde daarin 353 keer.

Het lijkt erop dat Benzema zijn oud-ploeggenoot Cristiano Ronaldo achterna gaat. De Franse goalgetter gaat naar verluidt ook tekenen in Saoedi-Arabië en dus komen de twee elkaar weer tegen. Ditmaal niet in hetzelfde shirt, want Benzema gaat waarschijnlijk spelen voor Al Ittihad en de Portugees speelt voor Al Nassr.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *