Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘FC Barcelona haalt eerste zomeraanwinst binnen van Bilbao’

FC Barcelona heeft weer een zomeraanwinst te pakken. Het gaat om de 32-jarige Iñigo Martínez die overkomt van Atheltic Bilbao. Hier maakt de Italiaanse transferbaas Fabrizio Romano melding van.

De overstap hangt al geruime tijd in de lucht en volgens transferexpert Fabrizio Romano is de deal afgerond. Op korte termijn zal Martínez gepresenteerd worden als de eerste zomeraanwinst van Barcelona, klinkt het. Alle documenten zijn naar verluidt vorige maand al getekend. De Bask heeft voor twee seizoenen getekend in Catalonië.

Martínez stapt transfervrij over naar Barcelona, dat dus geen transfersom hoeft over te maken naar Bilbao. Het wordt nog wel een karwei om Martínez speelgerechtigd te krijgen. Door de noodlijdende financiële situatie in Catalonië heeft de grootmacht moeite om alle spelers in te schrijven bij La Liga. Door het tekenen van een tweejarig contract is Martínez in ieder geval verzekerd van inkomsten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *