Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Mateo Kovacic maakt transfer naar Manchester City’

Mateo Kovacic speelt volgend seizoen in het shirt van Manchester City. Volgens de Italiaanse transferbaas Fabrizio Romano zou de middenvelder van Chelsea namelijk persoonlijk akkoord zijn met de Engelse kampioen.

Kovacic wil de stap zelf graag maken, waar Chelsea overweegt om medewerking te verlenen. Een akkoord tussen de clubs is nog wel het grootste obstakel voor Manchester City. Na de Champions League-finale tegen Internazionale (zaterdag) gaan de Premier League-clubs met elkaar in gesprek over de transfersom.

In Chelsea-tenue heeft Kovacic al 221 wedstrijden in de benen. Eerder kwam hij uit voor Dinamo Zagreb, Internazionale en Real Madrid. Tevens staan er 93 interlands namens Kroatië achter zijn naam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *