Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Zinedine Zidane wijst aanbieding van PSG af’

Zinedine Zidane heeft een aanbieding van Paris Saint-Germain om daar de nieuwe hoofdtrainer te worden afgeslagen. Ze zoeken daar naar een opvolger voor de vertrokken Christophe Galtier.

Le Parisien heeft vernomen dat Zidane in werkelijkheid de topkandidaat was. PSG heeft hem benaderd om het stokje over te nemen van Galtier, maar de vijftigjarige trainer heeft de Parijzenaars nul op het rekest te geven. Hij zou de opties voorlopig open willen houden.

Zidane zou twijfelen over het PSG-project. De voormalig succestrainer van Real Madrid weet dat de Parijzenaars de Champions League-titel als doelstelling hebben gesteld, maar hij vraagt zich af of de clubleiding daarmee een realistisch verwachtingspatroon hanteert. Ook zou hij meer inspraak willen over het transferbeleid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *