Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Miljoenentransfer Sam Lammers naar Rangers FC bijna rond’

Sam Lammers staat op het punt om zijn loopbaan te vervolgen bij het Schotse Rangers. Hier maakt het medium Glasgow Times melding van.

Op dit moment is Lammers nog speler van Atalanta Bergamo, dat hem de afgelopen seizoenen meermaals verhuurde. Onlangs degradeerde hij nog met competitiegenoot Sampdoria uit de Serie A. Deze zomer lijkt het Italiaanse verblijf definitief te eindigen door een deal met Rangers.

Naar verluidt moet Lammers minimaal 3,5 miljoen euro opleveren voor Atalanta. Zelf kan de Nederlandse spits een contract tekenen tot de zomer van 2027. Het is de verwachting dat hij de komende dagen al arriveert in Glasgow om de deal af te ronden.

Overigens is Lammers niet de enige optie voor de spitspositie voor Rangers. De eeuwige rivaal van Celtic hoopt naast de oud-spits van PSV en sc Heerenveen ook voormalig Feyenoorder Cyriel Dessers in te lijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *