Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Vinnige Ronald Koeman: ‘Domme opmerking van je’

Bondscoach Ronald Koeman ging gisteren met 2-4 ten onder met Oranje tegen Kroatie. Na afloop kon hij niet lachen om een grap van journalist Bas van Veenendaal.

In het slot van het interview, vraagt Van Veenendaal of de nederlaag tegen Kroatië beter voelt dan die tegen Frankrijk van een paar maanden geleden, ondanks dat Oranje weer veel tegengoals kreeg. Koeman lijkt de vraag echter verkeerd te begrijpen. “Ja, wat moet er beter? Die laatste twee tegengoals tel ik niet, want dat is een verlenging waarin je alle risico’s van dien neemt. Dus dat is anders dan”, zegt de bondscoach.

Daarna trekt Van Veenendaal zijn grap uit de kast. “Als we die andere tegengoals ook niet tellen, heb je gewonnen.” Koeman: “Ja, als je het zo bekijkt… Het is een beetje een domme opmerking van je, trouwens. Was dit een grapje? Zo kunnen we ook zijn in Nederland, hè, na zo’n wedstrijd.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *