Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘West Ham weigert bod van 93 miljoen op Declan Rice’

West Ham United heeft een bod van 93 miljoen euro op Declan Rice afgeslagen. Dit was afkomstig van Arsenal. Ze willen simpelweg nog veel meer vangen voor hun aanvoerder.

The Hammers verlangen naar verluidt omgerekend ruim 115 miljoen euro voor de 24-jarige middenvelder. Arsenal wordt onder druk gezet, aangezien Manchester City ook interesse in Rice kenbaar heeft gemaakt. Toch blijft Arsenal favoriet om de Engels international in te lijven, klinkt het.

De nummer twee van het afgelopen Premier League-seizoen voert al vergevorderde gesprekken met de entourage van Rice en hoopt spoedig een persoonlijk akkoord te bereiken. Rice heeft persoonlijk een succesvol seizoen achter de rug. Hij speelde 37 Premier League-wedstrijden en beleefde een sterke Europese campagne. In de finale van de Conference League werd Fiorentina verslagen. Het was voor West Ham het eerste eremetaal sinds 1981.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *