Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Justin Kluivert aankomend seizoen actief in de Premier League’

Justin Kluivert speelt volgend seizoen zeer waarschijnlijk in de Engelse Premier League. Hij verkast namelijk voor een bedrag van twaalf miljoen euro van Roma naar Bournemouth. Hier maakt De Telegraaf melding van. Hij zal daar spoedig een contract voor vijf seizoenen gaan ondertekenen.

Hij stond al jaren onder contract bij AS Roma, maar bij de Italianen kwam de aanvaller niet uit de verf. De vleugelspeler werd meerdere keren verhuurd en speelde het afgelopen seizoen voor Valencia. Daar kende Kluivert een goed seizoen met zes doelpunten in 26 wedstrijden.

Zijn goede prestaties wekten de interesse van Bournemouth, dat nu dus doorpakt voor Kluivert. Voor de aanvaller komt daarmee zijn wens uit, die eerder in de media al verklapte graag nog eens in de Premier League te willen spelen. De voormalig Ajax-aanvaller speelde namelijk al in de andere grote competities bij clubs als Italië (AS Roma), Duitsland (RB Leipzig), Frankrijk (OGC Nice), Spanje (Valencia).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *