Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

City-speler verrast met overstap naar FC Barcelona’

Ilkay Gundogan staat op het punt om Manchester City te verruilen voor een avontuur bij FC Barcelona. Hier maakt de Italiaanse transferbaas Fabrizio Romano melding van.

De handtekeningen zijn al gezet, aldus de Italiaanse ‘transfergoeroe’, en Barça zou zelfs al groen licht hebben gekregen van LaLiga om Gündogan te registreren. Dat is geen sinecure, gezien de precaire financiële staat van de Catalaanse grootmacht en regerend landskampioen van de Spaanse competitie.

“Achter de schermen werkte Barcelona met man en macht aan het vastleggen van Gündogan”, weet Voetbal International te melden. “Wegens financiële problemen is de club flink beperkt, maar het aantrekken van de Duitser gaat door. Hij zet zijn handtekening onder een contract voor twee jaar, met een optie op een derde seizoen. De verwachting is dat alles deze week nog afgerond wordt.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *