Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Bayern Munchen hoopt nog altijd op Frenkie de Jong’

Bayern Munchen hoopt ook deze zomer weer Frenkie de Jong naar de club te halen. ‘FC Hollywoord’ aaste op West Ham-speler Declan Rice maar die gaat hoogstwaarschijnlijk voor een binnenlandse transfer naar Arsenal of Manchester City.

De zoektocht van Bayern duurt dus voort en volgens de verschillende Duitse dagbladen heeft oefenmeester Thomas Tuchel de naam van De Jong laten vallen in de directiekamer in de Allianz Arena. Ook de Nederlander is natuurlijk een dure klant en bovendien weten we inmiddels wel dat hij het naar zijn zin heeft in Catalonië, maar de financiële situatie van Barcelona is precair en misschien valt er dus wel wat te halen voor de kampioen van de Bundesliga.

Als dat echt lukt, en dat is een grote ‘als’, vindt er in Beieren een hereniging plaats tussen twee Ajax-maatjes, De Jong en Matthijs de Ligt. De laatstgenoemde oud-Ajacied had het moeilijk in de Serie A bij Juventus, maar heeft zich bij onze oosterburen helemaal opnieuw uitgevonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *