Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Teun Koopmeiners staat voor absolute toptransfer’

Met zijn goede spel bij Atalanta Bergamo heeft Teun Koopmeiners zich in de belangstelling gespeeld van Napoli. Volgens het medium La Gazzetta dello Sport zullen ze snel een bod op hem gaan doen.

De 25-jarige middenvelder deed het vorig voetbaljaar wederom uitstekend bij Atalanta en kan dan ook rekenen op een hoop lof. Het zorgt er bovendien voor dat Koopmeiners op de radar staat van meerdere Italiaanse topclubs. Zo zouden Juventus, Internazionale en AC Milan hem hoog op het verlanglijstje hebben staan.

Napoli wil dat echter voor zijn en hoopt Koopmeiners, die nog een verbintenis heeft tot medio 205, snel binnen te halen. De club is op zoek naar vervangers voor Tanguy Ndombele en Diego Demme en denkt dat de Oranje-international het niveau aan zal kunnen. De nieuwe hoofdtrainer Rudi Garcia ziet zijn komst ook wel zitten.

Aangezien Koopmeiners nog over een doorlopend contract beschikt, zal Napoli het nodige geld op tafel moeten leggen om hem te strikken. Volgens het Italiaanse medium gaat het om een bedrag van rond de 30 miljoen euro. Het zou voor Napoli echter geen probleem zijn om dit transferbedrag vrij te maken.

Samardzic ook op de radar
Overigens moet de Nederlander niet de enige aankoop van Napoli worden, want de club denkt ook aan de komst van Lazar Samardzic. Met het tweetal hoopt Napoli volgend seizoen wederom een sterk team op het veld te kunnen formeren, dat niet alleen in staat is om in de Champions League goed te presteren, maar ook opnieuw voor de landstitel kan strijden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *