Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Manchester United grijpt opnieuw naast transfertarget’

Manchester United dreigt ook deze zomer mis te grijpen in de strijd om Adrien Rabiot. De Franse middenvelder zou namelijk op het punt staan om zijn contract te verlengen bij Juventus. Hier maakt de Italiaanse transferbaas Gianluca di Marzo melding van.

Rabiot loopt per 1 juli uit zijn contract in Turijn. Deze week werd bekend dat Manchester United opnieuw in de race is voor de middenvelder, die vorig jaar zomer door de financiële eisen een overstap nog zag mislukken. Een Engels avontuur lijkt echter ver weg.

Di Marzio schrijft maandagavond dat Juventus en Rabiot een doorbraak hebben gerealiseerd aan de onderhandelingstafel. De Fransman gaat zijn aflopende contract verlengen, mits de laatste plooien ook glad worden gestreken. Een akkoord tussen beide partijen is aanstaande.

Rabiot heeft vier seizoenen in de benen bij Juventus. Het voorbije seizoen was hij een zekerheidje in het shirt van De Oude Dame, dat door de teleurstellende zevende plaats in de Serie A komend seizoen slechts in de Conference League speelt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *