Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Newcastle United slaat opnieuw een grote slag’

Newcastle United lijkt beet te hebben voor een nieuwe aankoop. Ze naderen namelijk een akkoord met Leicester City over de transfer van Harvey Barnes.

Hij was in de zomer van 2022 ook al een serieuze optie op St. James’ Park. Newcastle United deed destijds een serieuze poging, maar stuitte op een ‘nee’. De Champions League-deelnemer hoopt een jaar later alsnog succes te boeken in Leicester.

The Guardian schrijft dat Newcastle United de strijd gaat winnen van West Ham United en Aston Villa. Naar verluidt betalen The Magpies zo’n veertig miljoen euro voor de 25-jarige linksbuiten. Hij is voor Leicester de tweede grote verkoop na James Maddison (voor 47 miljoen euro naar Tottenham Hotspur).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *