Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Spurs neemt mandekker over van FC Barcelona’

Tottenham Hotspur staat op het punt om Clement Lenglet over te nemen van FC Barcelona. Hier maken verschillende Spaanse media melding van.

Hij maakte in 2018 de overstap naar de Spaanse grootmacht, maar kon in Catalonië buiten het seizoen 2020-2021 nauwelijks op speelminuten rekenen. Het zorgde er vorig jaar al voor dat Barcelona hem een jaar aan Tottenham Hotspur besloot te verhuren, zodat hij weer in vorm kon raken.

Het bleek de juiste keuze te zijn, want in de Premier League kwam hij tot 24 basisplaatsen en 2 invalbeurten. Hoewel de resultaten van de Londenaren bepaald niet goed waren en Tottenham Hotspur zelfs naast Europees voetbal greep, lukte het Lenglet wel om de Engelse beleidsbepalers te overtuigen van zijn kwaliteiten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *