Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Eden Hazard hangt op 32-jarige leeftijd schoenen aan de wilgen’

De kans is groot dat Eden Hazard op 32-jarige leeftijd zal stoppen met voetballen. Hier maakt het Vlaamse medium ‘Het Nieuwsblad’ melding van.

Hij brak door bij Lille en maakte furore bij Chelsea, voordat Real Madrid hem in 2019 voor 115 miljoen euro naar de Spaanse hoofdstad haalde. Die transfer pakte desastreus uit. De dribbelaar kampte met veel blessureleed en kwam mede daardoor nauwelijks in actie voor de Koninklijke. Deze zomer werd zijn contract verscheurd in het Estadio Santiago Bernabéu.

Hazard lijkt zelf ook niet meer te geloven in een terugkeer op niveau. Waar de voormalig Rode Duivel eerder nog in verband werd gebracht met Liverpool, Chelsea, Newcastle en Inter Miami zouden nu vooral Jupiler Pro League-clubs zijn komst overwegen. Marc Overmars zou hem met broertje Thorgan Hazard willen herenigen, maar dat gerucht werd door Antwerp al afgeschoten. Ook een overstap naar Anderlecht ligt niet in de lijn der verwachting.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *