Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Andre Onana tekent deze week bij Manchester United’

Andre Onana zal deze week zijn krabbel zetten onder een contract bij Manchester United. Hier maakt de Italiaanse transferbaas Fabrizio Romano melding van.

‘Manchester United is van plan om een VISA aan te vragen voor Onana, zodat hij aan kan sluiten bij de selectie die dan op trainingskamp is in Amerika’, schrijft Romano op Twitter. ‘Ten Hag krijgt eindelijk de nieuwe keeper die hij wilde.’

Onana staat pas één seizoen onder de lat bij Inter, dat hem afgelopen zomer transfervrij overnam van Ajax. Nu maken de Italianen een fraaie winst op de sluitpost. United betaalt naar verluidt zo’n vijftig miljoen aan Inter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *