Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Feyenoord sluit een nieuwe samenwerking met kampioen

Feyenoord is een samenwerking gestart met de Mexicaanse kampioen Tigres. Als gevolg hiervan komen er binnenkort twee talenten stage lopen bij de Rotterdammers en een trainer.

Beide clubs willen ervaring en kennis blijven uitwisselen op het gebied van het opleiden van talent. Ook willen ze commerciële en maatschappelijke activiteiten delen, melden de Rotterdammers op de clubsite.

“Club Tigres is een zeer professioneel geleide topclub in Mexico”, zegt algemeen directeur Dennis te Kloese, die zelf jarenlang werkzaam was in het land. “Niet voor niets zijn ze net zoals wij landskampioen geworden. Door de banden met deze club aan te halen, krijgen we nog beter zicht op de Mexicaanse markt en worden we daar tegelijkertijd zelf ook zichtbaarder. Daar worden beide clubs alleen maar sterker van.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *